آمار خبري

خبري
 
نويسندگان
  • اکانت اپل
  • برد هوشمند تور لحظه آخری
    مطالب تصادفی
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 3
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 1
    همه : 495
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    چت باکس
    كد خبر: ۵۶۵۶۵۲
    تاريخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵ - 04 February 2016

    محسن رضايي با ارسال يادداشتي در اينستاگرام خود، پيروزهاي بدست آمده در منطقه نبل و الزهرا را تبريك گفت.

    به گزارش «پايگاه اطلاع رساني دكتر رضايي» متن پيام به شرح ذيل است:

    داعش در سوريه و عراق دفن خواهد شد

    تلاش مذبوحانه تركيه و عربستان در حمايت از شورشيان عراق و سوريه بي نتيجه است و به زودي سرزمين هاي اسلامي از لوثِ وجود آنها پاك خواهد شد.

    طي يك ماه اخير، ارتش سوريه با كمك مسشاران ايراني و بمباران ارتش روسيه، توانست در حمص و لاذقيه پيشروي هاي قابل توجهي داشته باشد بخصوص در منطقه نبل و الزهرا كه به حول قوه الهي بيش از سي هزار زن و مرد شيعه پس از چهار سال محاصره آزاد خواهند شد.

    اين پيروزي را به رهبر معظم انقلاب اسلامي، دولت و ملت سوريه و يكايك رزمندگان جبهه مقاومت تبريك مي گويم.

    محسن رضايي


    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:
    [ ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ ] [ ۰۱:۴۲:۱۴ ] [ محمد ]
    كد خبر: ۵۶۵۶۴۷
    تاريخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶ - 04 February 2016

    محمد رويانيان در پاسخ به نماينده مراغه گفت: روند مورد انتقاد شما دو سال و اندي پس از كناره‌گيري اينجانب ادامه داشته و هم اينك نيز مالكان لاشه خودروهاي فرسوده مراكز اسقاط مي‌باشند.

    به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي دواتگري نماينده مراغه وعجب شير در مجلس شوراي اسلامي و رئيس هيأت تحقيق و تفحص از عملكرد ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور در حاشيه نشست علني روز سه‌شنبه (13 بهمن ماه 94) پارلمان در نشستي خبري از تخلفات صورت‌گرفته در اين حوزه با مديريت رويانيان و پورمحمدي وزير اسبق كشور خبر داد.

    به دنبال آن محمد رويانيان در پاسخ به صحبت دواتگري گزارشي از عملكرد ستاد سوخت ارائه كرد.

    دربخش زير متن كامل جوابيه رويانيان به دواتگري را مي‌خوانيد:

    آقاي دواتگري، اميدوارم مصاحبه شما مانور تبليغاتي نبوده و از روي احساس تكليف بوده باشد! اگرچه متأسفانه هر چه بود، خلاف واقع مي‌باشد.

    مصاحبه جنابعالي با هر نيت و قصد و غرضي بوده باشد حاوي مطالبي بر خلاف شرع مقدس و قانون مجلس محترم شوراي اسلامي و مصوبات دولت جمهوري اسلامي ايران بوده است.

    اولا: در خصوص عملكرد جناب آقاي پورمحمدي به عنوان وزير كشور و نيز عملكرد ايشان در ستاد سوخت از سال 1385 تا 1387، ايشان هم عالم و هم دلسوز و هم وزير كشور سابق با سابقه درخشان خدمات به نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده و هستند و خود ايشان اگر تشخيص دادند پاسخ شما را مي‌دهند.

    ثانيا: علي‌رغم اين كه به احترام نماينده بودن شما نمي‌خواستم پاسخ دهم، لكن به دليل اينكه شما نام بنده را با اتهامات وارده به صورت غيرقانوني برده‌ايد، توضيح مي‌دهم:

    در مورد عملكرد ستاد سوخت از سال 1388 تا 1391 بايد به اطلاع برسانم؛ مبناي عملكرد ستاد مديريت سوخت و حمل و نقل، قانون 10573 مصوب 1386/9/28 كه به تأييد شوراي محترم نگهبان رسيده و در تاريخ 1386/10/1 به دولت ابلاغ شده، بوده است. در اين قانون، نخست مسئوليت‌هاي دولت و سپس اختيارات دولت در اعطاي كمك‌ها،‌يارانه‌ها و تسهيلات تصريح شده است و دولت نيز با تصويب‌نامه‌اي كليه اختيارات خود را بر اساس اصول 138 و 127 قانون اساسي به كارگروهي به عنوان نمايندگان ويژه رئيس جمهور و ستاد سوخت تفويض نمود كه اين مصوبات طي شماره 13943 تا 39614 مورخ 1387/02/03 براي اجرا ابلاغ گرديد و از سوي ديگر آئين‌نامه از رده خارج كردن خودروهاي فرسوده نيز در اين راستا به شماره 61572 ت 42596 مورخ 1388/3/2 تصويب و ابلاغ گرديد.

    عليهذا توجه شما و تمامي كساني كه مصاحبه شما را خوانده و يا چاپ كرده‌اند را به نكات ذيل جلب مي‌نمايم:

    1. مراكز اسقاط موظف به پرداخت 1.5 ميليون يا 2 ميليون تومان به دولت نبوده‌اند بلكه دولت بايد به ازاء هر خودرو اسقاطي 1.5 ميليون تومان به دارنده و مالك خودروي فرسوده، بر اساس گواهي مراكز اسقاط، پليس، ستاد سوخت و تجميع اطلاعات سه‌گانه و تأييد رايانه‌اي به طور سيستمي از طريق حساب صنعتي پرداخت مي‌نمود، نه به مراكز اسقاط.

    2. در خصوص 55 هزار تومان پولي كه از محل لاشه خودرو به ستاد بايد پرداخت مي‌شد، اين اقدام بر اساس مصوبه 53222/ت42424ت مورخ 1388/3/10 دولت بوده كه با نظر مجلس شوراي اسلامي اصلاح و طي مصوبه  458906/ت42596گ مورخ 1389/11/16 ابلاغ و اجازه استفاده از ارزش لاشه براي امور مربوطه ستاد، مجددا صادر گرديد و اساسا تأكيد اين مصوبات و نظر هيأت تطبيق بر اين بود كه اين مبالغ در مراكز غيردولتي و براي اشخاص غيردولتي دخيل طرح نوسازي، هزينه شود و نبايد به خزانه واريز مي‌شد.

    3. در مورد اينكه گفتيد با صدور سه برگه اسقاط، خودرو از خارج وارد مي‌شده، مع الاسف بايد بگويم هر كسي مي‌داند واردات خودرو پس از ثبت سفارش و اخذ مجوز، از طريق وزارت صنعت و تجارت صورت مي‌پذيرد و با پرداخت ماليات بر ارزش افزوده و حقوق گمركي و طي مراحل شماره‌گذاري توسط نيروي انتظامي جمهوري اسلامي مجاز به ورود و بهره‌برداري است نه با مجوز ستاد سوخت. برگه اسقاطي كه شما به آن اشاره كردي مربوط به اعمال كنترل ورود خودروهاي پرمصرف و همچنين كمك به دارندگان و مالكان خودروهاي فرسوده از اين محل بوده كه بر اساس موارد 1 و 2 و 4 قانون و مصوبه شماره 458904/ت 42596 ك اصلاحي مجلس و دولت و مصوبه شماره 43923/100951 مورخ 1389/5/9 دولت صورت گرفته است و كاملا قانوني از زمان گذشته و پس از كناره‌گيري بنده نيز ادامه داشته است و در مصوبه صراحتا به پرداخت 1.5 ميليون از طريق گواهي واردكنندگان به مالكان خودروهاي فرسوده بدون واريز به خزانه تأكيد شده است و تا قبل از سال 88 نيز در رديف بودجه ساليانه به تصويب مجلس مي‌رسيد.

    4. روند مورد انتقاد شما دو سال و اندي پس از كناره‌گيري اينجانب ادامه داشته و هم اينك نيز مالكان لاشه خودروهاي فرسوده مراكز اسقاط مي‌باشند.

    در پايان به عنوان يك انسان به شما توصيه مي‌كنم با فكر و ذهن خود درباره مردم قضاوت نكنيد، چرا كه قابل كنترل نمي باشد. چون ذهن و فكر، گاهي خطاكار و گاهي شيطنت مي‌كند و وقتي به گفتار و عمل تبديل مي‌شود مي‌تواند آبروريزي و تخريب انسان‌ها را در پي داشته باشد.

    سعي كنيم،‌ مسلماني يا انساني و يا حتي حيواني را آزرده نكنيم و مورد ظلم قرار ندهيم، چرا كه در دنيا و خصوصا در آخرت بايد پاسخگو بوده و تاوان آن را بپردازيم.

    اينجانب آمادگي دارم از آنجائيكه مجلس تعطيل شده است، جهت دست‌بوسي مردم مراغه و بناب به آنجا بيايم و در حضور رسانه‌ها مدارك را نشر و با جنابعالي مناظره نمايم.


    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:
    [ ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ ] [ ۰۱:۴۱:۳۴ ] [ محمد ]

    فن كويل كانالي

    فن كويل كانالي

    DUCTED FAN COIL

     

    • مناسب جهت استفاده در هتل ها ، بيمارستان ها ، ادارات ، منازل ، سوئيت هاي آپارتماني و ...
    •     هوادهي تا 2500Cfm
    •     كويل هاي FIN PLATE  با بكارگيري فين هاي آلومينيومي و مسي
    •     فيلتر هاي آلومينيومي قابل شستشو ، در مسير هواي ورودي
    •     داراي سيستم جمع آوري آب تقطير شده

     

    در كل مي توان در يك تقسيم بندي ميزان ظرفيت انواع فن كويل كانالي را به شرح زير عنوان كرد:

    اين فن كويل ها از 600 تا 2000 فوت مكعب در دقيقه طراحي و ساخته مي شوند و در سه طرح به صورت زير ارائه مي گردند:

     

    ۱-كانالي سقفي توكار

    ۲-كانالي سقفي روكار

    ۳-كانالي ديواري روكار ايستاده

    ??????????????? ??????????????? ??????????????? ???????????????

    نوشته شده توسط سارا در 11:7 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    يك روز بزرگ

    توضيحاتي درباره انواع برج هاي خنك كننده

    مجموعه سار آفرين با كادري مجرب و حرفه اي در زمينه طراحي و توليد انواع برج خنك كننده اماده ارارئه خدمات حرفه اي بهش ما متقضيان گرامي مي باشد . در اين بخش به معرفي كلي درباره برج خنك كننده مي پردازيم.در مجموعه سا آفرين شما مي توانيد از انواع مختلف برج هاي خنك كن به ظرفيت هاي 8 تا 1400 تن را براحتي درخواست دهيد تا در كمترين زمان ممكن توسط مهندسين شركت طراحي و توليد شود.سعي كرده ايم تا در ساخت اين برج ها از آخرين تكنولوژي روز دنيا استفاده نماييم و براي مواد اوليه انها از بهترين و مرغوب ترين فايبرگلاس هاي موجود در بازار و كامپوزيت ها استفاده نماييم.شايد يكي از دلايلي كه باعث شده تا برج خنك كننده توليد شده توسط سارآفرين نسبت به ديگر شركت ها از كيفيت بالايي برخوردار باشد استفاده از مواد اوليه مرغوب و همچنين رعايت دقيق مهندسي در طراحي مي باشد.
    از مهمترين خصوصيات توليدات سار آفرين شايد بتوان به استحكام و در عين حال سبكي برج هاي توليدي اشاره كرد.ما در مجموعه خود از انواع برج خنك كننده فايبر گلاس تا برج هاي خنك كن معمولي را به سفارش شما مي توانيم طراحي و توليد نماييم.قطعاتي كه معمولا در ساخت برج هاي خنك كن به كار مي روند عبارتند از آلومينيوم و برنج و همچنين قطعاتي از جنس گالوانيزه.ما در همه قسمت ها سعي كرده ايم تا زا بهترين و مرغوب ترين اين فلزات و آلياژ ها استافده نماييم.در بالا بودن كيفيت برج هاي خنك كننده سار آفرين همين بس كه بعد از سال ها استفاده متمادي شما شاهد هيچگونه خوردگي در انها نخواهيد بود.


    يكي از مهمترين مشكلات انواع برج خنك كننده اين است كه در هنگام افت فشار آب دستگاه دچار مشكل مي گردد و از اين رو مي بايست در زمان طراحي و ساخت بخش آب اين نوع دستگاه نهايت دقت و ظرافت را به كار بست تا بتوان اين مشكل را به حداقل رساند. چيزي كه شما رد انواع برج خنك كننده فايبر گلاس ساخته شده در سار آفرين براحتي مشاهده مي كنيد و همين گواه بر بالا بودن كيفيت توليدات شركت دارد.
    ما براي سيستم آبرساني انواع برج خنك كننده خود از سيستم هاي خود گردان استفاده كرده ايم كه با دور پايين كار خواهند كرد.در اين سيستم ها سعي شده تا با كمترين افت فشار ممكن براحتي بتوانند مشغول به كار شوند.انواع برج خنك كننده فايبرگلاس ساخته شده توسط ا با كمترين صداي موجود و كمترين اتلاف انرژي بوده و شما كمترين لرزش را در هنگام كار انها حس خواهيد كرد.
    در اين بخش مي خواهيم به معرفي اجزاي يك برج خنك كننده بپردازيم با ما همراه باشيد :
    اولين بخش كه مي توان به ان اشاره كرد بخش پنكه است.پنكه در برج خنك كننده فايبرگلاس مي تواند نقش مهمي در روند كار آن داشته باشد.اگر پنكه يك برج نتواند به خوبي كار كند و وظيفه خنك سازي را به درستي انجام ندهد حتما در ادامه كار شما شاهد مشكلاتي خواهيد بود كه حتي ممكن است باعث از كار افتادن برج نيز شود.
    اما قسمت دومي كه مي توان در يك برج خنك كننده اشاره كرد شايد پكينگ ها باشند.در واقع اين بخش به منظور هر چه سريع تر خنك شدن برج ها مي باشند.پكينگ ها باعث مي شوند تا تبادل حرارتي ميان آب و هوا با سرعت و كيفيت بالاتري انجام شود.نوع سيستمي كه رد پكينگ ها به كار گرفته مي شود بسيار مهم است و هر چقدر اين كار هوشمندانه تر باشد در نهايت كيفيت كار بالاتر خواهد رفت.
    اما بخش سوم كه مي توان در يك برج خنك كننده فايبر گلاس به ان اشاره كرد حوضچه مي باشد.اين بخش در پايين برج قرار گرفته و آب خنك شده در ان جمع شده و به بخش هاي مختلف دستگاه سرد سازي خواهد رفت.برج هاي خنك كنن در هنگام كار آب هاي زيادي به اطراف پرتاب مي كند و به همين منظور مي بايست از قطره گيرها استفاده نماييم تا بتوان از پراكنده شدن آب به اطراف جلوگيري نمود.و در آخري بايد گفت در نوع ساخت اين محصولات از سه جنس بتون و فلز و فايبر گلاس استفاده مي شود.در سار آفرين ما انواع برج خنك كننده فايبر گلاس را با بهرتين كيفيت ممكن برايتان طراحي و توليد خواهيم كرد.
    در ضمن از مهمترين خدمات ارائه شده در سار آفرين مي توان به خدمات گارانتي و پشتيباني اشاره كرد .

    نوشته شده توسط سارا در 10:50 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    لوله انتقال آب

    استراكچر برج خنك كننده

    استراكچر يك برج خنك كننده :
    يك برج خنك كننده (COOLING TOWER) از اجزاي زير تشكيل شده است :
    1- حوضچه پايين
    2- لوله انتقال آب
    3- لوله توزيع
    4- حوضچه بالا
    5- ستون ها
    6- ورودي هوا
    7- بخش بازيابي آب
    8- سطوح پخش كننده آب

    1- حوضچه پايين (LOWER BASIN) :
    حوضچه يك برج خنك كننده در كف برج خنك كن قرار مي گيرد و آب بعد از خنك شدن در برج  در حوضچه جمع شده و آب جبراني (MAKE UP) نيز به آن اضافه مي گردد. در برخي برج خنك كننده ها كه ارتفاع تشتك برج خنك كن زياد است به دليل حجم آب و لجن كه در طول زمان جمع مي شود پس از توقف برج ، با پمپ لجن كش اقدام به خروج لجن هاي كف برج خنك كننده مي كنند.
    بهترين محل جهت نصب شير بلودان BLOW DOWN قبل از ورود آب به مبدل است يعني در همان حوضچه پايين برج خنك كننده، چون رسوب و مواد معلق حاصل نبايد در حوضچه باقي بمانند و بايد از نصب شير بلودان BLOW DOWN در خروجي مبدل حرارتي خودداري شود.

    2- لوله هاي انتقال آب :
    پمپ هاي در گردش، توسط لوله ها،آب سرد توليد شده در برج خنك كن را به مدار مبدل حرارتي يا همان كندانسور آبي وارد مي كنند و همچنين آب گرم توليد شده از مبدل دريافت و به برج خنك كننده منتقل مي شود.

    3- لوله هاي توزيع :
    آبي كه از مبدل حرارتي به برج خنك كننده منتقل مي شود به وسيله شاخه هاي متعدد لوله هاي توزيع ،پخش شده و بر روي حوضچه بالا ريخته شده و يا توسط نازل هاي برج خنك كننده بر روي سطوح تبادل حرارتي برج خنك كن مي ريزد.

    4- حوضچه بالا :
    در برخي از برج خنك كننده ها حوضچه بالا تعبيه مي شود كه آب مدار برج خنك كننده ابتدا در حوضچه بالا ريخته شود و از داخل آن و از طريق سوراخهاي بي شماري كه در درون آن نازلهايي از جنس PVC تعبيه شده آب به صورت قطرات تبديل و به صورت ثقلي بر روي سطوح تبخير برج خنك كننده مي ريزد.

    5- ستون ها :
    ستون هاي استراكچر برج خنك كن ها بسته به نوع برج خنك كننده از نوع گالوانيزه يا فايبرگلاس يا بتني با ضخامت و ابعاد مناسب مي باشند.

    6- ورودي هوا (LOUVER) :
    ورودي هوا در يك برج خنك كننده چند وظيفه همزمان بر عهده دارد. جلوگيري از تابش مستقيم اشعه خورشيد بر روي پكينگ ها و سطوح پر كننده برج خنك كننده و نيز جلوگيري از تابش مستقيم اشعه خورشيد به آب جمع شده در تشتك پايين برج خنك كننده و در برخي برج خنك كننده ها جلوگيري از پرتاب قطرات آب در حال سقوط از بالاي برج خنك كننده به بيرون را به عهده دارد.

    7- الميناتور (DRIFT ELIMINATOR) :
    در هر برج خنك كننده الميناتورها يا همان قطره گيرها وظيفه جلوگيري از فرار قطرات آب همراه هواي در حال خروج از برج خنك كننده را بر عهده دارند. بسته به نوع برج خنك كننده اين الميناتورها از جنس PVC يا گالوانيزه يا چوب اشباع مي باشند.در برج خنك كننده فايبرگلاس معمولا” از نوع لانه زنبوري PVC مورد استفاده قرار مي گيرند. ولي در برج خنك كننده هاي طرح مارلي از نوع چوب اشباع شده ساخت مي شوند.

    8- سطوح پخش كننده آب :
    در هر برج خنك كننده ، حجم داخلي با قطعاتي از جنس PVC يا PP يا چوب اشباع پر شده و وظيفه طولاني كردن زمان برخورد آب با هواي ورودي به برج خنك كننده را بر عهده دارد.

    سطوح پر كننده حجم داخلي برج خنك كننده كه در مسير ريزش آب قرار مي گيرند و اصطلاحا” پكينگ ناميده مي شوند داراي انواع و جنس مختلف مي باشند، از جمله FILM PACKNG و GRID PACKING و RANDOM PACKING از جنس پلي پروپيلن (PP) كه آنتي باكتريال هستند و نيز از جنس PVC . نوع ديگري از پكينگ هاي برج خنك كننده

    PLATE TYPE FILM PACKING نام دارند كه معمولا” در برج خنك كننده هاي نيروگاهي مورد استفاده قرار مي گيرندو از صفحات زاويه دار تشكيل شده است.

    – نكات مهم در راندمان يك برج خنك كننده :
    بازدهي هر برج خنك كننده به طراحي و به كار گيري مناسب اجزا و سيستمهاي آن برج خنك كن بستگي دارد.

    – سطوح تماس آب و هوا :
    هر اندازه كه آب ريزشي بر پكينگهاي برج خنك كن به ذرات بيشتري تقسيم شوند سطح تماس و تبادل حرارت بين آب در معرض جريان هواي برج خنك كننده بيشتر شده و راندمان بالا مي رود.

    – سرعت ريزش آب :
    هر اندازه سرعت ريزش آب در داخل برج خنك كننده كمتر شود و تاخير در مسير ريزش آب به وجود آيد راندمان برج خنك كن افزايش مي يابد. پكينگ هاي PVC يا PP ويا چوب اشباع شده كه در داخل برج خنك كننده قرار مي گيرند تاثير مستقيم و اصلي در كاش ريزش آب دارند.

    – سرعت مكش هوا :
    سرعت مكش فن هاي برج خنك كننده تاثير مستقيم و عمده اي در جريان هواي داخل برج خنك كننده دارند و هرچه هواي در جريان داراي سرعت و نرخ بيشتري باشد راندمان برج خنك كن بيشتر خواهد بود. نوع فن هايي كه در يك برج خنك كننده به كار برده مي شود معمولا” فن دمنده يا فن مكنده مي باشد.
    اگر هواي ورودي به برج خنك كننده سرعت زيادي داشته باشد معمولا” مقداري از قطرات آب مدار برج خنك كن را با خود خارج مي كند. در صورتيكه هواي ورودي از سرعت كافي برخوردار نباشد دماي آب مدار برج خنك كننده به مقدار كافي كاهش نمي يابد. بنابراين با طراحي مناسب L/G يعني نسبت آب به هوا در حدي برقرار مي شود كه هر دو منظور برآورده شود.

    – اختلاف دماي آب ورودي و خروجي :
    هر اندازه اختلاف دماي آب خروجي برج خنك كننده با هواي ورودي زياد باشد، راندمان برج افزايش مي يابد.

    – دماي مرطوب هوا :
    هر اندازه دماي مرطوب هواي ورودي به برج خنك كن كمتر باشد، راندمان برج خنك كننده بيشتر است.

    – شيوه توزيع آب :
    هر اندازه آب ورودي به برج خنك كن به قطرات و ذرات ريزتري تقسيم شود، راندمان برج  بيشتر مي شود. در پايان ذكر اين نكته مهم است كه شيميست ها در كنترل آب مورد استفاده برج خنك كننده صنايع نقشي مهم و حياتي دارند.

    لازمست آب مورد استفاده در برج خنك كننده مطابق استاندارد و با توجه به ميزان و آناليز محلولهاي آن تهيه شده و مدام تصفيه مي شود. همچنين لازمست در كاركرد يك برج خنك كننده از تشكيل رسوب جلوگيري و تا حد امكان سختي آب كاهش يابد.

    نيز لازم است مواردي از جمله خوردگي و فرسودگي(CORROSION) و تشكيل رسوبات ((SCALE و ميكروارگانيزم ها و تجمع لجن (FOULING) دائما” مد نظر قرار گيرند.

    نوشته شده توسط سارا در 10:47 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    مواد به كار رفته در ساختمان

    مواد به كار رفته در ساختمان برج خنك كننده :

    الف)چوب:
    چوب هايي كه در برج ها به كار برده مي شوند شامل: (RED WOOD) نوعي چوب اروپايي مي باشد كه از درخت ماموت به دست مي آيد و نوع ديگر چوب قرمز مايل به زردي است كه از درخت هميشه بهار كه در غرب آمريكا مي رويد تهيه مي شود و به DOUGLAS معروف است البته امزوزه از انواع چوب هايي كه در جنگلهاي هند نيز مي رويد مي توان استفاده كرد. چوب ها به صورت الوار مورد مصرف مي باشد و در ساختمان چوب موادي مانند سلولز، همي سلولز، ليكنين و مواد استخراجي نظير اسيد چرب ، قطران، اسيد استيك، وكربنات وجود دارد و با توجه به اينكه اين چوب ها درمحيط آبي كار مي كنند، جهت حفاظت آنهادر مقابل ورم كردن، حملة ميكرو ارگانيزم ها و غيره بايستي آنها را توسط بعضي از مواد شيميايي اشباع نمود . مثلا بعضي از چوب ها را در داخل مايعاتي نظير كرومات هاي سديم يا پتاسيم غرق كرده و ان را در داخل تانك هاي تحت فشار 10-7 اتمسفر قرار داده و اين مواد به داخل مغز چوب نفوذ كرده و يك لايه نيز سطح خارجي آن را مي پوشاند ولي چوب هاي برج خنك كننده  را بيشتر توسط كروزوت و مازوت اشباع مي نمايند و هر چه مقدار ماده كروزوت بيشتر باشد عمل اشباع مرغوبتر است . برج هايي كه از چوب ساخته شده اند نگهداري بدنة آنها در زمان توقف به خصوص در فصل تابستان حائز اهميت مي باشد زيرا گرماي زيادي باعث ترك خوردگي چوبها مي شود بنابراين آب پاشي قسمت چوبي برج ضروري است.
    البته در طراحي براي بعضي از برج ها پمپي جهت پاشش آب در نظر گرفته مي شود كه در زمان توقف برج وارد سرويس شده و آب را به بدنه برج تزريق مي كند. اگر پاشش اب در هواي گرم صورت نگيرد با توجه به اينكه چوب هاي آغشته به كروزوت و مازوت (كه هر دو از جنس روغن) هستند و تنورة برج كه در بالاترين ارتفاع برج قرار گرفته كه فن در آن نصب گرديده نقش دودكش را بازي مي كند. كوچكترين جرقه آتش
    مي تواند برج عظيمي را در مدت 15-10 دقيقه به آتش كشيده و جز ستون هاي بتوني و آهني چيزي در برج باقي نگذارد، لازم به تذكر است كه وقتي باكتري هاي بي هوازي در لجن هاي حوضچه ته برج رشد مي كنند مواد الي را به گاز متان ، آب و انرژي تجزيه مي كنند.
    گازمتان متصاعد شده همراه با انزژي حرارتي حاصل شده در شرايط گرماي تابستان خود به خود باعث شعله ور شدن برج خنك كننده مي گردد كه افراد نا آگاه ممكن است آتش سوزي را عمدي تلقي كنند در حالي كه عامل اصلي ميكروارگانيزم ها هستند.
    علت اينكه در برج خنك كننده چوبي PH آب برج را بايستي بين 8-7.5 تنظيم كرد اين است كه در PH بالاي 8 ماده (LIGNIN SULPHONATE) حاصل شده و از ساختمان چوب جدا مي گردد و چون اين ماده رشته هاي سلولز چوب را به هم محكم كند با حل شدن آن مقاومت چوب از بين رفته و چوب پوسته پوسته شده و از ساختمان برج جدا مي گردد.
    علت به كار بردن چوب در برج ها را مي توان به شكل پذيري، عايق بودن ،ارزاني ، دردسترس بودن وتر شدن آن ربط داد.

    ب:آلومينيم:
    آلومينيم آندي شده در برج هاي خنك كننده مورد استفاده قرار مي گيرد . آلومينيم ميل تركيبي شديدي با اكسيژن داشته و توليد اكسيد آلومينيم مي نمايد كه در شرايط 1 اتمسفر بسيار مقاوم است.
    زيرا اكسيد آلومينيم داراي خلل و فرج بسيار ريز بوده و از نفوذ اكسيژن كاملا ممانعت به عمل مي آورد . به همين دليل ميزان خوردگي آلومينيوم به مرور زمان به شدت كاهش مي يابد.
    از آنجا كه آلومينيوم يك فلز آمفوتر است در PH=4 خورده شده ، در PH=6 خوردگي آن كاهش مي يابد و مجدد در PH=9 خوردگي دوباره شدت پيدا مي كند.
    بنابراين برجهايي كه از آلومينيوم تهيه شده اند بايد PH=6.5-7.5 و آب آنها بدون يون باشد و تزريق اكسيژن جهت فيلم AL2O3 مورد استفاده قرار گيرد.
    عمده ترين خوردگي كه در آلومينيوم حاصل مي شود خوردگي حفره اي (PITTING) مي باشد به طوري كه اگر آلومينيوم در محلولي كه حاوي بيش از 150PPM كلرو قرار بگيرد به راحتي دچار خوردگي حفره اي مي گردد. همچنين آلومينيوم در محلول حاوي يون هاي مس، به راحتي مورد هجوم خوردگي حفره اي واقع
    مي شود . آلومينيوم در تماس با مس، برنج، برنز، در الكتروليت هاي مناسب نيز خورده مي شود.

    پ:فولاد نرم گالوانيزه :
    جنس اين فلزها از استيل بوده و داراي پوششي از روي است . روي تحت اثر عوامل محيطي اكسيد شده و فيلم نرم و چسبنده اي كه در آب هاي يك اتمسفر غير قابل حل مي باشد بر روي آن ايجاد مي شود . روي داراي انرژي پتانسيل بيشتري از فولاد است و لذا باعث محافظت كاتديك مي گردد. معمولا عمر فين تيوب هايي كه در برج به كار برده مي شود به عوامل زير بستگي دارد .
    1-ضخامت لايه روي
    2-تركيبات هواي محيط صنعتي
    3-زمان
    در مدار آب و بخار برج هاي فولادي اگر از تشكيل يون++ Fe جلوگيري يا به حداقل برسد از به وجود آمدن يون هاي+++ Fe جلوگيري مي شود. برج هايي كه آب تغذيه آنها بيش از 150PPM كلرو داشته باشد براي مصرف فولاد مناسب نبوده و دچار خوردگي مي گردد. فولاد نرم جهت لوله هاي آب و يا فن هاي برج مورد استفاده قرار مي گيرند . و دچار خوردگي مي شوند.

    ت: پلاستيك
    در ساختمان برخي از برج ها به خصوص بند و بست هاي برج از انواع مختلف پلاستيك استفاده مي شود نظير برج هاي خنك كننده HAMON كه فقط داراي شبكه هاي پلاستيكي است و قسمت بالاي آن از يك رديف ايرانيت هاي بازيابي آب توسط هوا ساخته شده است.

    برج هاي خنك كننده ايستگاه هاي تقويت گاز بيشتر از اين نمونه هستند.

    نوشته شده توسط سارا در 10:47 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    سيستم خنك كنندة تركيبي

    عوامل مؤثر در طراحي برج خنك كننده را بطور خلاصه مي توان بصورت زير بيان كرد:
    1- ميزان افت درجه حرارت (اختلاف دماي ورودي وخروجي برج)

    2- اختلاف بين درجه حرارت آب سرد و درجه حرارت مرطوب هوا

    3- دماي مرطوب محيط : اصولاً خنك كردن آب زير اين دما غير ممكن است

    4 – شدت جريان آب

    5- شدت جريان هوا

    6- نوع آكنه هاي برج

    7- روش پخش آب

    به تجربه ثابت شده است كه براي هر 10 درجه فارنهايت افت دما در برج خنك كننده ميزان تبخير در حدود يك درصد كل آب در حال گردش مي باشد .
    چون نمك هاي كلرور حلاليت زيادي دارند غلظت يون كلر در آب ورودي به برج وآب در حال گردش راهنماي بسيار خوبي براي تعيين غلظت بوده و بنابراين هميشه بايد آنرا بازديد و بررسي نمود.

    افزايش غلظت مواد محلول و مواد معلق در آب در حال گردش در برج خنك كننده ايجاد اشكال مي نمايد كه براي جلوگيري از افزايش غلظت مواد محلول و مواد معلق مقداري از آب در حال گردش را تخليه مي كنند كه اين آب در صنعت به زير آب (Blow down) معروف است .
    مقدار آب برج همچنين ممكن است تصادفي يا بوسيله باد تقليل يابد . اصولاً در برجهاي خنك كننده مقداري آب بصورت گرد درآمده و توسط باد يا كشش از برج خارج مي شود .
    مقدار تخليه لازم در برج براي كنترل مواد محلول و معلق مجاز را مي توان از رابطه زير بدست آورد :

    M=(B+W)*C
    كه در رابطه فوق :

    B : مقدار زير آب بر حسب gal/hr يا m3/hr

    E : مقدار آب تبخير شده بر حسب gal/hr يا m3/hr

    C : ضريب غلطت پيشنهاد شده براي برج

    W : مقدار آبي كه توسط باد خارج مي شود بر حسب gal/hr يا m3/hr

    مقدار آبي كه باد همراه خود از برج خارج مي سازد در رابطه بالا منفي است ،زيرا آب مواد محلول و معلق را نيز با خود مي برد . بنابراين تاثير در غلظت و بالا بردن املاح آب ندارد .
    مقدار آب لازم جهت آب كسري برج از رابطه زير بدست آورد :
    MAKE UP = E +B + W

    انواع سيستمهاي خنك كننده :

    الف: سيستم هاي خنك كننده تر: WET COOLING SYSTEM
    1- سيستم خنك كنندة باز
    2- سيستم خنك كنندة بسته
    3- سيستم خنك كننده تركيبي

    ب: سيستم هاي خنك كننده خشك : DRY COOLING SYSTEM
    1- سيستم خنك كننده خشك مستقيم
    2- سيستم خنك كننده خشك غير مستقيم
    3- سيستم خنك كننده تركيبي

    1- سيستم خنك كنندة باز: ONCE THROUGH SYSTEM
    در محيطي كه آب فراوان است محل هاي نزديك دريا يا رودخانه آب را به وسيله پمپ از يك طرف وارد سيستم هاي مبدل حرارتي(HEAT EXHCANGERS)نموده و از طرف ديگر خارج مي گردد. آب درمحل عبور خود با جسم داغ تبادل گرما كرده و دوباره وارد رودخانه يا دريا مي گردد.
    بنابراين آب گرفته شده از دريا مجددا به دريا باز مي گردد و عمل تبخير بر روي آن صورت نمي گيرد يعني آب داراي مواد حل شده و معلق ثابتي است لذا ايجاد رسوب بر روي لوله هاي كندانسور نمي نمايد اما به دليل داشتن مواد معلق زياد باعث خوردگي از نوع سائيدگي (ERROSION CORROSION) مي گردد براي جلوگيري از سائيدگي درون لوله بايد در داخل لوله هاي خنك كننده با ايجاد محافظ كه با تزريق سولفات آهن FESO4 محقق مي گردد اقدام نموده و سپس توسط گلوله هاي اسفنجي كه به وسيله پمپ در داخل لوله ها ارسال مي شود قطر مورد دلخواه استاندارد را در آن ايجاد و زيادي آن را كنده و از محيط خارج كرد.
    2- در مناطق كم آب ، آبي كه به عنوان واسطه حرارتي در سيستم ها عمل مي كند حرارت را جذب كرده ، دور ريخته نمي شود ، بلكه مجدااز آن استفاده مي نمايند. بنابراين آب را وارد سيستمي به نام برج خنك كننده(COOLING TOWER) كرده و پس از سرد شدن مجدا وارد مبدل هاي حرارتي مي نمايند.
    3- سيستم خنك كنندة تركيبي بازو بسته (COMBINTION COOLING SYSTEM)
    اين سيستم بيشتر درمحيط هايي كه در فصل تابستان سطح آب رودخانه پايين آمده و برج با كمبود تغذيه مواجه مي شود استفاده مي شود .

    نوشته شده توسط سارا در 10:46 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    دستگاههاي تهويه مطبوع

    هواساز(Air Handling Unit) دستگاهي است كه براي تامين هواي مطبوع و سالم جهت دستيابي به دما و رطوبت مناسب بكار مي رود. هواساز (Air Handling Unit)يكي از اصلي‌ترين دستگاههاي تهويه مطبوع مي‌باشد كه در مسير چيلر(Chiller) و بويلر(Boiler) با كانال هوا قرار مي گيرد.

    اجزاي يك هواساز عبارتند از:

    1- فن باكس (Fan Box) شامل فن فورواد يا فن بكوارد

    (Forward Fan-Backward Fan)
    2 – فيلتر باكس (Filter Box) شامل فيلتر هاي آلومينيومي قابل شستشو و فيلتر هاي كيسه اي(Bag Filter) و فيلتر هاي هپا (Hepa Filter) مي باشد.
    3 – كويل باكس(Coil) شامل كويل هاي سرمايي و گرمايي (Heating Coil-Cooling Coil)
    4- رطوبت زن (Humidifire)
    5- تجهيزات كنترلي
    1- فن (Fan)
    به عنوان يكي از اجزا مهم هواساز جهت جابجايي هوا در سيستم به كار مي رود.انواع فن شامل فوروارد (Forward Fan) و فن بكوارد( Backward Fan) در موارد نياز به ايجاد فشار كل و استاتيك زياد يا متوسط و يا كم استفاده مي شود.

    2 –فيلتر(Filter)
    در دستگاههاي هواساز خانگي از چندين لايه فيلتر استفاده مي‌شود كه عملكرد آنها بصورت زير مي باشد
    براي تصفيه ذرات درشت تر از فيلترهاي فلزي كه قابليت شستشو دارند استفاده مي شود. در مراحل بعدي از فيلترهاي كيسه اي كه داراي راندمان بالاتري بوده و ذرات ريزتري كه از فيلتر فلزي فرار كرده اند را نگه مي دارند.در مراحل بعدي فيلترهاي هپا (Hepa)و اولپا (Ulpa)كه از جنس بوروسيليكات و داراي قدرت جذب ذرات تا ۳/. ميكرون و ۱۲/۰ ميكرون هستند استفاده مي‌شود.

    ۳-كويل سرمايي و گرمايي(Cooling Coil-Heating Coil)
    كويل‌هاي گرمايش يا با آب داغ و بخار كار مي كنند و يا الكتريكي هستند و كويلهاي سرمايش با آب مبرد و يا يك ماده مبردكار مي كنند. كويل‌هاي سرمايش و گرمايش هواساز(Air Handling Unit) بايد توسط لوله كشي با چيلر(Chiller) و بويلر (Boiler)در ارتباط باشند .

    ۴-رطوبت زن (Humidifire)
    فرايند رطوبت زني به وسيله پاشيدن آب از افشانك‌ها يا شبكه بخار و عمل رطوبت گيري توسط كويل سرد انجام مي‌شود.

    ۵-تجهيزات كنترلي
    شامل ترموستات براي تنظيم دما، تنظيم كننده‌هاي جريان هوا، رطوبت و غيره.

    هواساز ايرواشر (Air Washer)مخصوص سالن هاي پرورش قارچ

    هواساز ايرواشر (Air Washer) از اساسي ترين دستگاه سالن هاي پرورش قارچ خوراكي در روش كشت مدرن مي باشد. تنظيم دما و رطوبت ، دي اكسيد كربن و اكسيژن همچنين شستشوي هوا و جلوگيري از ورود هواي آلوده به داخل سالن و البته سم پاشي اتوماتيك و ايجاد محيط خنك توسط كويل‌هاي سرمايشي مرتبط با يك پكيج خنك‌كن و يا يك چيلر، و يا هواي معتدل توسط كويل‌هاي مرتبط با يك بويلر يا المنت‌هاي حرارتي از امكانات هواساز ايرواشر خانگي(Air Washer) مي باشد.

     

    مطالب مرتبط :

    برج خنك كننده | برج خنك كننده فايبر گلاس | هوا ساز | هوا ساز خانگي |اگزاست فن

    نوشته شده توسط سارا در 10:46 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    سطح روغن كمپرسور

    چيلر تراكمي چيست؟
    در چيلر هاي تراكمي مبرد داخل كندانسور بوسيله آب خنك ميشود .در اين نوع چيلر، آبي كه مبرد داخل كندانسور را خنك ميكند خود گرم شده و ديگر قابل استفاده نيست به همين دليل اين آب وارد برج خنك كننده شده، دمايش پائين مي آيد و دوباره جهت خنك كردن مبرد وارد كندانسور مي شود.در مناطقي كه درصد رطوبت هوا زياد باشد چون در برج خنك كننده فرايند انتقال حرارت بر اساس گرماي نهان تبخير انجام ميشود ، برج خنك كننده كارائي نداشته و نميتوان چيلر آبي استفاده كرد ، همچنين اگر ميزان مواد خورنده و رسوب آب زياد باشد ، چون امكان خورندگي و رسوب گيري و مسدود شدن لوله هاي داخل كندانسور زياد است بنابر اين امكان استفاده از چيلر آبي وجود ندارد و به ناچار بايد چيلر هوائي استفاده كرد.
    در زير به معرفي اجزاء اصلي چيلرهاي آبي مي پردازيم :
    ۱- كمپرسور
    ۲- كندانسور
    ۳- شير انبساط
    ۴- اواپراتور

    سه سيكل در يك چيلر آبي تراكمي وجود دارد:

    ۱- سيكل مبرد : كه در آن مبرد از كمپرسور با فشار زياد خارج شده و در كندانسور خنك مي شود و با گذر از شير انبساط وارد اواپراتور شده و گرماي آب اواپراتور را جذب كرده و آب اطراف اواپراتور را خنك مي نمايد و پس از خروج از اواپراتور دوباره به كمپرسور بر مي گردد .
    ۲- سيكل آب برج خنك كننده :كه آب خنك شده در برج خنك كن وارد كندانسور شده و مبرد را خنك مي كند و دوباره به برج خنك كن بر مي گردد .
    ۳- سيكل آب سرمايش ساختمان :كه گرماي داخل ساختمان را وارد اواپراتور كرده و به مبرد موجود در اواپراتور منتقل مي نمايد و خنك شده و دوباره به ساختمان برمي گردد.
    چيلر هاي تراكمي بنا به نياز بصورت فريوني و آمونياكي ساخته مي شوند .
    بعضي نكات درباره چيلر تراكمي:

    اختلاف دماي آب رفت و برگشت از چيلر به برج خنك كننده بايستي 5 درجه باشد.
    آب رفت به برج خنك كننده داراي دماي 28 درجه مي باشد.
    قبل از تزريق گاز بايستي شير سرويس مربوطه را بست.
    هنگام وكيوم كردن چيلر بايستي چيلر را خاموش كرد.
    بايستي فشار مكش گاز فريون چيلر تراكمي برابر 45-75Psi و در دمش برابر 200-260Psi باشد(با كندانسور آبي).
    معمولا لوله بزرگتر لوله مكش يا برگشت بوده و لوله كوچكتر لوله دهش يا رفت مي باشد.
    در هنگام روغن زدن بايستي چيلر خاموش باشد.
    هنگام كاركرد چيلر بايستي تمام شيرهاي آن باز شامل مكش-رانش-مايع باز باشد.
    بايستي فشار روغن حداقل 20چي اس اي بيشتر از فشار مكش باشد.
    براي روشن كردن چيلر ابتدا بايستي فن برج خنك كننده را روشن كنيم. سپس پمپ فن كويل و بعد از آن پمپ برج خنك كننده

    (COOLING TOWER) را روشن مي كنيم.
    براي فشار زياد و تست ازت از گيج قرمز استفاده مي شود.
    براي فشار كم و هم چنين وكيوم كردن چيلر از گيج آبي اسفاده مي شود.
    سطح شيشه نشان دهنده مايع مبرد بايستي صاف و بدون حالت كف زدگي باشد.
    سطح روغن كمپرسور بين 1/2-1/4 سطح شيشه روغن نما بايد تنظيم گردد.
    مقدار اسيد پيشنهادي براي چيلر ها با هر ظرفيتي 1/5 كيلوگرم مي باشد.
    فشار وكيوم در كنار دريا 1.29 اينچ جيوه و در شهر تهران برابر 27 اينچ جيوه تنظيم مي گردد.

    نوشته شده توسط سارا در 10:45 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    گرمايش و سرمايش

    زنت (به انگليسي( Zent) دستگاهي است دو منظوره كه علاوه بر ايجاد سرمايش و گرمايش،ميزان رطوبت هوا را نيز تنظيم كرده و مطابق با شرايط آب و هوايي ايران طراحي گرديده‌است. زنت دستگاه تهويه مطبوع دو منظوره اي مي باشد كه قادر به تامين هواي گرم و مطبوع در زمستان و هواي خنك و دلپذير در تابستان است.دستگاه زنت دستگاهى است كه از دو قسمت گرمايش و سرمايش تؤام با تنظيم رطوبت تشكيل شده است كه متناسب با شرايط آب و هوايى مشابه ايران ساخته شده است.
    تشريح عملكرد و ارزيابي اقتصادي دستگاه زنت:
    در تابستان زنت، هواي گرم محيط را پس از عبور از روي سطوح گسترده خيس (پكينگ، پوشال و …) و انجام فرايند تبخير آب خنك مي شود و به اين ترتيب هواي خنك و تازه اي را جهت آسايش فراهم مي سازد.
    در زمستان نيز پس از تركيب هواي برگشتي با درصد معيني از هواي تازه بيرون، پس از عبور از كويل گرمايي آبگرم، دماي مناسب را براي مصرف كنندگان فراهم خواهد آورد.در واقع زنت ساده ترين دستگاه تهويه مطبوع متناسب با شرايط اقليمي كشور مي باشد كه با صرف كمترين هزينه نگهداري و بهره برداري مي تواند شرايط آسايش را براي مصرف كنندگان فراهم آورد.
    سمت گرمايش آن ازيك كويل دو رديفه يا چهار رديفه تشكيل شده است و قسمت سرمايش آن از طريق سيستم پوشال و آب افشان عمل مى كند كه به سيستم لوله كشى آب شهرى متصل است.انتقال گرما يا سرما در اين حالت به طريقه اجبارى و توسط فن دستگاه صورت مى گيرد.اين سيستم به دليل هزينه كمتر چه در موقع تهيه آن و چه در موقع نگهدارى نسبت به ساير سيستم هاى تهويه مطبوع و بدليل حذف لوله كشى به تمام اتاقها و عدم نياز به چيلر جهت سرمايش براى منازل مسكونى مؤسسات عمومى و صنعتي، آپارتمانهاى چند واحدى و … بسيار مقرون به صرفه است.با استفاده از اين دستگاه بعد از استقرار آن در محل مناسبى به نام زنتخانه يا بالكن، صرفاً با يك كانال كشى به اتاقها مى توان هواى مطبوع را در هر زمان به اتاقها هدايت كرد.
    دستگاه ميني زنت
    دستگاه مينى‌زنت در حقيقت مدل فشرده (Compact) همان دستگاه زنت است با اين ويژگى كه حجم دستگاه مذكور كمتر بوده و فضاى كمترى‌ از ساختمان را اشغال ميكند و زيبايى ظاهرى آن بيشتر است. هدف از ساخت اين دستگاه اين است كه از يك دستگاه براى يك واحد مستقل استفاده شود نه براى يك آپارتمان چند واحدى كه چون حجم دستگاه كوچك است براحتى در ايوان هر واحد جا مي گيرد در نتيجه عمل گرمايش و سرمايش توام با تنظيم رطوبت يك واحد را به راحتى انجام ميدهد و بدين ترتيب مشكلات استفاده از يك دستگاه براى چند واحد از ميان ميرود و هر لحظه امكان كنترل و تنظيم رطوبت و گرما و سرما براى مصرف كننده بدون نياز به تكنسين متخصص وجود خواهد داشت.قسمت گرمايش و سرمايش آن مشابه دستگاه زنت است كه از دو طرف دستگاه ورودى براى تابستان و از يك طرف ورودى براى زمستان در نظر گرفته شده، در همان طرف نيز يك قسمت به هواى برگشتى از ساختمان اختصاص داده شده تا در زمستان به تنظيم دماى واحد مسكونى كمك نمايد.
    اجزاء دستگاه زنت
    1-فن
    ۲-فيلتر(اختياري)
    ۳-كويل‌هاي آب گرم و يا كويل‌هاي الكتريكي
    ۴-دريچه‌هاي قابل تنظيم
    ۵-سيستم پوشال‌ها و آبفشان
    آشنايي سريع با دستگاه زنت:
    1- زنت(Zent) دستگاهي است كه در تابستان هواي بيرون را گرفته و از لابه لاي پوشالهاي مرطوب عبور ميدهد و پس از خنك شدن (مانند كولر آبي ) توسط كانالهاي اجرا شده به فضاهاي داخلي ساختمان منتقل مي نماييد و در زمستانها هواي داخل ساختمان را گرفته و از لابه لاي كويل هاي آبگرم بالاي دستگاه عبور داده و هواي گرم را به فضاهاي داخلي ساختمان منتقل مينمايد.
    2- محل نصب اين دستگاه در داخل ساختمان در فضايي كوچك كه داراي پنجره ايي مناسب و قابل بسته شدن (در زمستان) با هواي آزاد داشته باشد، مي باشد.
    3- لوله هاي ارتباطي اين دستگاه با سيستم تاسيسات ساختمان عبارت است از : يك جفت لوله رفت و برگشت آبگرم ديگ شوفاژ و يك انشعاب آب سرد مصرفي از سيستم آب مصرفي و همچنين يك كانال توزيع هوا كه معمولا از بالاي دستگاه تا فضاهاي داخلي ساختمان ادامه دارد.
    4- زنت مخفف زمستاني / نيمه / تابستاني مي‌باشد اين دستگاه در ايران اختراع شده و اولين بار در كارخانه ساخت سيستم‌هاي تهويه متعلق به مهدي بازرگان توليد شده‌است.

    مطالب مرتبط :

    برج خنك كننده | برج خنك كننده فايبر گلاس | هوا ساز | هوا ساز خانگي |اگزاست فن

     

    -------------------------------------

    كويل سرمايي

    و

    كويل گرمايي

    FIN PLATE COIL

    •    نوع كويل فين پليت FIN PLATE
    •     نوع فين آلومينيومي و مسي
    •     تغذيه با آب سرد و گرم ، بخار ، DX
    •     فشردگي فين از 8FIN/INCH  تا 14FIN/INCH
    •     لوله هاي مسي سايز   “5/8 , ” 3/8
    •     هدر از نوع مسي و يا فولادي
    نوشته شده توسط سارا در 10:44 |  لينك ثابت   • نظر بدهيد

    چهارشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۴

    حوضچه هاي بتني

     ساختمان برج خنك كننده

    برج هاي خنك كننده از قسمت هاي زير تشكيل شده اند :
    1- حوضچه هاي بتني (BASIN)
    حوضچه كه در كف برج قرار گرفته و آب پس از خنك شدن در آن جمع شده و كسري آب برج (MAKE UP) نيز در آن تزريق مي گردد .در بعضي از سيستم ها مواد ممانعت كننده (INHIBITOR) هم در اين ناحيه به برج اضافه مي شود . در بعضي از برج ها شير تخليه در كف حوضچه قرار گرفته و به صورت سيفونه مواد معلق ومواد محلول را از برج به بيرون حوضچه تخليه مي كند. حوضچه برج بهترين جا جهت ايجاد ميكروارگانيزم هاي هوازي و بي هوازي ولجن به شمار مي رود و وقتي كه برج مدتي از مدار خارج شده باشد بوي تعفن از آن به مشام خواهد رسيد . در حوضچه هاي خيلي عميق نظير حوضچه هاي برج هاي خنك كن نيروگاه پس از متوقف نمودن واحد جهت تعمير سريعا با يك پمپ لجن كش مبادرت به خروج لجن هاي كف برج نموده و پمپ هاي گردش C.W.P (CIRCULATING WATER PUMP) آب خنك شدة برج را وارد مبدل هاي حرارتي مي كنند چون اين پمپ ها توليد جريان متلاطم مي كنند بعد از اين پمپ ها محل تزريق مواد شيميايي به آب برج مي باشد به همين دليل (TURBELANCE) بهترين جا جهت كم كردن مواد معلق و C.D.S نيز بعد از اين پمپ ها مي باشد.
    در بعضي از برج ها خنك كنندة شير تخليه را از آب خروجي مبدل هاي حرارتي مي گيرند تا رسوب و موادمعلق حاصل وارد برج نگردد. اين طرح چندان مناسب به نظر نمي رسد زيرا بلودان بايستي از آب قبل از ورود به مبدل گرفته شده تادر اثر درجه حرارت رسوب در آن ايجاد نشود .
    2- لوله ها : آب سرد حوضچه برج را به وسيله C.W.P ها به مبدل هاي حرارتي و آب گرم شده را از مبدل هاي حرارتي به توزيع كننده آب در برج انتقال مي دهند.
    3- توزيع كننده : آب برگشتي از مبدلهاي حرارتي از بالا وارد برج گشته از آنجا به چند شاخه تقسيم و به وسيله باز نمودن ولو مربوطه به توزيع كننده آب وارد حوضچه فوقاني برج مي گردد.
    4- حوضچه هاي فوقاني برج كه معمولا از تخته هاي الوار ساخته شده و داراي سوراخ هاي بي شماري بوده كه در درون آن پلاستيك هاي پروانه اي شكل تعبيه شده است تا پخش آب روي بند و بست ها ي داخل برج به نحو مطلوب انجام شود اين حوضچه به علت قرار گرفتن در معرض هوا نقش يك استخر خنك كننده را ايفا مي كند.
    راههاي مختلف جهت پخش آب بر روي بندوبست هاي درون برج وجود دارد .
    شامل :
    الف:استفاده از سرپوش ها كه آب را در جهت مختلف از بالا به پايين يا بالعكس در روي بند و بست هاي برج پخش مي كنند.
    ب:استفاده از لوله هاي سوراخ دار.
    پ:استفاده از تانكهاي سوراخ دار پخش كن آب .
    5- ستون هاي برج .(COLUMN)
    ستون ها آهني يا بتوني بوده باعث محكم نگاه داشتن بندو بست هاي برج و ساختار برج مي گردند. تسمه ها نيز در ساختمان برج به كار گرفته مي شود كه ستون هاي آهني و غيره را مستحكم مي نمايند.
    6- بادگيرها (LOUVER)
    بادگيرها از تخته يا ايرانيت يا غيره بوده كه به صورت مورب در قسمت هاي خارجي برج قرار گرفته واز اين طريق است كه نسبت آب به هوا كه بايستي بين 5/1-75/0 باشد برقرار مي گردد. به عبارت ديگر نفوذ هوا به داخل برج توسط بادگيرها انجام پذير بوده كه با تنظيم زاوية آن ها مي توان نفوذ هوا در داخل برج را كنترل نمود.
    7- تخته هاي بازيابي آب : (DRIFT ELIMINATOR)
    بازياب آب از تخته يا ايرانيت يا آزبست يا غيره است كه جلوي فرار آب توسط هوا را گرفته و مانع خارج شدن آب از برج مي گردد. هر گاه ريزش قطعات آب در برج خنك كننده پديد آيد نشانگر خرابي بازياب يا تغيير زاويه آنها مي باشد.
    در بعضي از برجهاي مكنده ودر تمام برجهاي دمنده تخته هاي بازيابي آب در بالاي برج قرار گرفته است ولي در برج هاي مكنده بزرگ به ازاء هر رديف از تخته هاي پخش كننده يك رديف تخته بازيابي قرار گرفته است .

    8- تخته هاي پخش كننده آب :
    الف: SPLASH PACKING و SPLASH BAR كه آب را به صورت قطره درآورده و از سرعت سقوط آب جلوگيري مي كنند يعني زمان برخورد آب با هوا زياد شده و در نتيجه آب بهتر خنك مي شود و به عبارت ديگر هر چه سرعت سقوط آب كمتر شود برخورد آب با هواي ورودي بيشتر مي شود.
    ب:FILM PACKING: سطح وسيعي ازآب را روي تيغه ها به وجود مي آورند به شرح زير :
    1- GRID PACKING سري هايي از شبكه هاي چوبي كه بوده توزيع آب را بر عهده دارند .
    2-RANDOM PACKING تخته هاي نامنظمي هستند كه با ايجاد مقاومت در مقابل جريان هوا آب را خنك مي كنند.
    3- PLATE TYPE FILM PACKING از صفحات پلاستيكي چين دار تشكيل شده اند با زاويه كمتر از 90 درجه ، كمتر از سطح افق در داخل برج قرار گرفته اند و چين هايي روي اين صفحات پلاستيكي در برج هاي HAMUN زياد مورد استفاده قرار مي گيرند و در برخي از برج هاي HAMUN تيغه هاي بازيابي آ ب را نيز از جنس پلاستيك تهيه نموده اند .
    عوامل موثر در خنك كردن برجهاي خنك كننده به شرح زير است:

    1- سطح تماس آب و هوا
    راندمان برج ها را با تبديل هر چه بيشتر آب به قطرات ريز آب و سطح تماس بيشتر آب با هوا افزايش
    مي دهند.
    2- سرعت آب:
    اگر سرعت آب را بتوان كاهش داد تا با هواي بيشتري در تماس قرار گيرد، راندمان خنك كننده افزايش پيدا مي كند . اين عمل توسط تخته هاي پخش كننده آب عملي مي شود نقش مجموعه اين تخته ها اعم از SPLASH BARيا FILM PACKING و غيره در برج هاي خنك كننده جلوگيري از سرعت ريزش آب است.
    در چنين شرايطي آب با هوا تماس بيشتري داشته و در نتيجه تبادل حرارتي آن بيشتر مي شود و بر اين اساس در طراحي ها در محيطي كه درجه حرارت آب خروجي از برج و درجه حرارت هواي ورودي به برج نزديك باشد ارتفاع برج را بلندتر اختيار كرده تا از سرعت سقوط آب كاسته شود تا آب در نتيجه تماس با هوا خنك گردد. در چنين وضعيت قيمتهاي برج ها حدود 700-60 درصد بيشتر از برج هايي است كه در محيطي قرارگرفته اند كه اختلاف درجه حرارت آبي خروجي از برج ودرجه حرارت هواي ورودي به برج زياد مي باشد.
    3- سرعت جريان هوا :
    اگر سرعت دميدن هوا در داخل برج زياد باشد مقداري از آب را همراه خود برده و اگر سرعت كم باشد آب را به خوبي خنك نمي كند. معمولا نسبت L/G يعني نسبت آب به هوا را در برجهاي خنك كننده حدود 5/1 –75/0 پاوند در ساعت در نظر مي گيرند.
    تنظيم سرعت هوا در داخل برج به وسيله بادگيرها (LOUVERS) كه مي توان زاويه آنها را كم يا زياد نموده و همچنين توسط تغيير زاويه پره هاي فن دمنده يا مكنده هوا انجام مي گيرد.
    4- اختلاف درجه حرارت آب خروجي و هواي ورودي .
    5- رطوبت هوا هر چه بيشتر باشد راندمان خنك شدن برج پايين مي آيد .
    6- روش پخش آب
    نقش شيميست در قسمت آب :
    آب مورد استفاده براي سيستم هاي خنك كننده از جمله نيازهاي عمدة بسياري از صنايع است و لذا تصفيه و تهيه آب مطابق استاندارد براي هر واحدي از جمله نيازها در صنايع مي باشد. با همه تدابير به كار گرفته شده در تصفيه آب ها و به دست آوردن آب مورد نياز در صورت عدم كنترل پيامدهايي از قبيل چهار مورد ذكر شده زير را دنبال دارد .
    1- خوردگي (CORROSION) و فرسايش.
    2- تشك
    ادامه مطلب

    امتیاز:
     
    بازدید:
    [ ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ ] [ ۰۱:۴۱:۰۷ ] [ محمد ]
    [ ۱ ]
    .: Weblog Themes By ratablog :.

    درباره وبلاگ

    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    نظرسنجی
         نتیجه
    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت   لغو عضویت
    امکانات وب